>

Ilux ID – Angin Dalu

Lirik Lagu Angin Dalu by Ilux ID.Duwe ku mung roso tresnoDuwe ku mung roso sayangNganti nyawaku ninggalke rogoRosoku ora ilangTresno neng jero dodoSeng tak jalu

Lirik Lagu Angin Dalu by Ilux ID.

Duwe ku mung roso tresno
Duwe ku mung roso sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbang ono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbang ono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Ademe angin dalu dadi saksi bisu


suratman

37102 Blog posting