>

Lirik Lagu Dhe Baz - Dudu Jodoku

Dhe Baz - Dudu Jodoku Lirik

Dinggo kowe mergo kowe
Demi kowe kabeh tak lakoni
Yo wong siji dadi panyuwunku
Supoyo biso nyanding sliramu

Kowe ra ngerti kowe r

Dhe Baz - Dudu Jodoku Lirik

Dinggo kowe mergo kowe
Demi kowe kabeh tak lakoni
Yo wong siji dadi panyuwunku
Supoyo biso nyanding sliramu

Kowe ra ngerti kowe ra perduli
Gedene roso tresnoku iki
Jebule kowe mung sandiworo
Wes kebacut soro
Aku mbok tinggalno

Nangisku keloro loro
Aku iki manungso
Nduwe roso iso ngraksekne loro

Sak jane ning ngendi atimu
Gawe tatu ning atiku
Kurang opo to aku

Nyatane iki wes dalane
Tak trimo tak ikhlasno
Jodoku pancen dudu sliramu

(musik)

Kowe ra ngerti kowe ra perduli
Gedene roso tresnoki iki
Jebule kowe mung sandiworo
Wes kebacut soro Aku mbok tinggalno

Nangisku keloro loro
Aku iki manuso duwe roso iso ngraksekne loro

Sak jane ning ngendi atimu
Gawe tatu ning atiku kurang opo to aku
Nyatane iki wes dalane
Tak trimo tak ikhlasno Jodoku pancen dudu sliramu

(musik)

Sak jane ning ngendi atimu
Gawe tatu ning atiku Kurang opo to aku

Nyatane iki wes dalane
Tak trimo tak ikhlasno
Jodoku pancen dudu sliramu
Sliramu pancen dudu jodoku

suratman

37102 Blog posting